Dostava

Internet megastore salonatech.com usluge dostave obavlja na području cijele Republike Hrvatske uključujući i veće naseljene otoke, u suradnji sa trgovačkim društvom INTEREUROPA, logističke usluge d.o.o., Zagreb, Josipa Lončara 3, OIB: 85514716931.

Ne vršimo dostave van granica Republike Hrvatske. Cijene dostave vrijede samo za područje Republike Hrvatske.

Kupac na svoj zahtjev može dogovoriti isporuku s nekom drugom dostavnom službom te u tom slučaju sam kontaktira dostavnu službu i u svoje ime i za svoj račun ugovara uvjete dostave robe.

ODREĐENU ROBU MOGUĆE JE OSOBNO PREUZETI NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA, ZAGREBAČKE ŽUPANIJE i SPLITA, UZ PRETHODNU UPLATU ROBE.


ZBOG SITUACIJE NA TRŽIŠTU USLIJED COVID-19 RESTRIKCIJA DOLAZI DO ZASTOJA U TVORNICAMA I ISPORUKAMA NA HRVATSKA SKLADIŠTA. 
MOŽE SE DESITI DA ODREĐENA ROBA KASNI S ISPORUKAMA I PO 20.DANA


Dostava naručenih proizvoda obavlja se u roku od  24h (paketne) i 48-96h (paletne) pošiljke od trenutka izvršene uplate na žiro-račun prodavatelja ili zaprimljene potvrde o plaćanju. Pojedina roba se zna čekati po narudžbi 5-10 radnih dana. Vikendi i blagdani ne uračunavaju se u rok isporuke. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod na adresu kupca u utvrđenom roku ( zbog nedostatka robe na stanju i sl. ) o tome obavještava kupca u najkraćem mogućem roku i dogovara s kupcem termin isporuke.


Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja Kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju vidljivih oštećenja ambalaže, odnosno proizvoda, odmah pisanim putem predati dostavljaču (djelatniku službe koja obavlja dostavu) reklamaciju. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem. Preporuka je prije otvaranja pošiljke uslikati ambalažu proizvoda, kako bi izbjeglo skriveno oštećenje proizvoda kada je proizvod preuzet sa urednom ambalažom s vanjske strane.

Uredno potpisana otpremnica od strane kupca, smatra se da je roba preuzeta u urednom stanju, te se bez slikovnih dokaza ambalaže, naknadne reklamacije neće biti razmatrane.


Dostava se vrši "od vrata do ulaza u zgradu" za fizičke osobe tj. do mjesta do kojeg se može krajnje pristupiti prijevoznim manipulativnim           sredstvom.

U odnosu na odgovornost Prodavatelja za materijalne i pravne nedostatke na stvari, primjenjuju se prisilne (kogentne) odredbe važećih zakona. Ukoliko je dostavu organizirao Prodavatelj, usluge dostave plaćaju se sukladno cjeniku dostave Prodavatelja, a plaća se Prodavatelju prilikom plaćanja robe ili prilikom isporuke robe.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako Kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac je dužan o tome obavijestiti Prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Ukoliko kupac na svoj zahtjev, u svoje ime i za svoj račun, dogovori isporuku putem neke druge dostavne službe, obveza Prodavatelja se smatra ispunjenom preuzimanjem pošiljke od strane službe po nalogu Kupca, te Prodavatelj ne odgovara za rad te dostavne službe.

Sve pošiljke su osigurane